Qui som

Vinyes de Lilith

Qui som

Vinyes de Lilith

Vinyes de Lilith, un lloc on gaudir de plaers de la vida que t’omplen de felicitat. Dedicar temps al que un estima és fonamental per sentir-se bé. Segons la nostra filosofia, tot millora amb la companyia d’una bona copa de vi.

Us ofereix un espai al cor del Penedès necessari on poder crear els millors records, on invertir temps en nosaltres, en el que ens agrada i el que ens fa feliços, on puguem cuidar-nos per dins i per fora, el nostre cos, ment i ànima. Visquem experiències relacionades amb la natura, la cultura, la vida saludable i el món de vi que ens faci sentir millor, escapar de les rutines i, sobretot, conectar amb nosaltres mateixos.

Apostem per un enfoc ecològic, sostenible y responssable. Els plats de la nostra carta opten per mètodes de cocció més saludables, amb mejar de la terra i productes locals, de proximitat i de temporada, per disfrutar menjant bo i sabrós. Volem compartir la nostra passió per el medi ambient, la cuina, l’entorn natural, el servei humà i la nostra filosofia per un estil de vida saludable.

Fes-te teu Vinyes de Lilith, sol o acompanyat, pots realitzar alguna activitat, formar part d’algún event, o simplement passejar per les nostres vinyes i gaudir de les propostes del GastroWine Bar. Per poder rememorar a casa la nostra filosofía, trobarás la selecció de vins i caves Vinyes de Lilith i Emendis, oli dels nostres propis oliveres i altres productes de la Finca al Lilith Market.

Quiénes somos

Conoce nuestras novedades apuntándote a nuestra Newsletter

Procesaremos los datos personales que haya proporcionado de acuerdo con nuestra política de privacidad.

2020-08-19T12:37:43+00:00
Ir a Arriba