Qui som

Vinyes de Lilith

Qui som

Vinyes de Lilith

Vinyes de Lilith, un lloc on gaudir de plaers de la vida que t’omplen de felicitat. Dedicar temps al que un estima és fonamental per sentir-se bé. Segons la nostra filosofia, tot millora amb la companyia d’una bona copa de vi.

Us ofereix un espai al cor del Penedès necessari on poder crear els millors records, on invertir temps en nosaltres, en el que ens agrada i el que ens fa feliços, on podem cuidar-nos per dins i per fora, el nostre cos, ment i ànima. Visquem experiències relacionades amb la natura, la cultura, la vida saludable i el món de vi, que ens faci sentir millor, escapar de les rutines i, sobretot, conectar amb nosaltres mateixos.

Apostem per un enfoc ecològic, sostenible i responsable. Els plats de la nostra carta opten per mètodes de cocció més saludables, amb productes de la terra i productes locals, de proximitat i de temporada, per disfrutar menjant bo i saborós. Volem compartir la nostra passió per el medi ambient, la cuina, l’entorn natural, el servei humà i la nostra filosofia per un estil de vida saludable.

Fes-te teu Vinyes de Lilith, sol o acompanyat, pots realitzar alguna activitat, formar part d’algun esdeveniment, o simplement passejar per les nostres vinyes i gaudir de les propostes del GastroWine Bar. Per poder rememorar a casa la nostra filosofia, trobaràs la selecció de vins i caves Vinyes de Lilith i Emendis, oli de les nostres propies oliveres i altres productes de la Finca a la Lilith Boutique.

Quiénes somos

Coneix les nostres novetats apuntan-te a la nostra Newsletter

    Processarem les dades personals que ens proporcioni d’acord amb la nostra política de privacitat.

    2023-03-18T10:23:22+00:00

    Title

    Go to Top