Qui som

Nosaltres

Qui som

Nosaltres

La raó de ser dels somnis és la nostra possibilitat de fer-los realitat, amb esforç, honestedat i estima. El futur no és el que vindrà, és el que farem.

Vaig néixer l’estiu del 93 i ja vaig arribar donant guerra, potser els 9 mesos a la panxa em van semblar poc. Però a tots ens arriba el dia en que hem d’afrontar la vida, amb el bo i el no tan bo, superant els obstacles que aquesta ens posa davant per poder créixer i fer-nos forts.

Durant els meus primers divuit anys em vaig alimentar a Finca La Soldonera, a la casa que va construir el meu pare per a la família, i dic vaig alimentar perquè en primer lloc, som el que mengem i en segon lloc, la cuina sempre ha format part de les nostres vides. La masia situada al Penedès, està envoltada de vinyes. Em costa imaginar com hauria sigut la meva infantesa i com seria a dia d’avui, en un ambient urbà i sorollós. Mai vaig ser de nines ni jocs de taula, el que m’agradava era sortir a construir cases equilibrant pedres amb el meu pare i acompanyar la meva mare als arbres de fruita, enfilar-m’hi i menjar des d’allà dalt.

Vaig voler ser artista i després arquitecta. Sense tenir-ho molt clar vaig estudiar Administració i Direcció d’Empreses, ja decidiría en quin àmbit aplicar-lo. Amb mitja carrera a la butxaca vaig prendre la decisió d’iniciar el meu somni emmagatzemat tots aquells anys, estudiar Teatre. Un cop graduada, em vaig mudar a Madrid per acabar els estudis d’interpretació i em vaig especialitzar en Cinema. Durant deu anys aproximadament vaig ajudar en la gestió de lloguer d’apartaments, l’últim projecte de construcció de la família. I a Madrid, vaig aconseguir portar un bar de rock de moda del centre de la ciutat. El turisme, el tracte amb la gent, interactuar, actuar, la terra, el menjar, l’art, el vi i la família em fan ser qui sóc, Marta Vallès Ferrer.

Ara comença una nova aventura. De totes les vivències i aprenentatges fins al moment, el que gaudeixo, el que m’agrada compartir i em produeix felicitat, ha nascut “Vinyes de Lilith”. Un projecte personal en què neix un lloc per gaudir d’alguns plaers de la vida, on puguem dedicar-nos temps a nosaltres, a cuidar-nos per dins i per fora, sempre al costat de la millor companyia, el vi.

Els meus pilars

El meu avi patern tenia una fàbrica d’alcohol vínic. Obtenia alcohol destil·lant el vi que elaborava de les seves vinyes. Quan li preguntaven el seu fill gran què volia fer a la vida, ell contestava que el seu somni era fer cava. Als seus dinou anys, un accident es va portar al seu pare i va haver de posar-se al capdavant de la família, perdent a més la fàbrica d’alcohol. Va aconseguir fer-se un lloc en el món de la construcció i el seu somni va haver d’esperar per complir-se a l’edat de gairebé els seus cinquanta.Va adquirir una petita bodega anomenada Masia Puigmoltó, a tocar de la Soldonera, en una antiga masia senyorial del s.XII. En aquell temps produïa entre deu i dotze mil ampolles a l’any. Va crear una nova marca, Emendis, amb l’objectiu d’elaborar uns vins i caves per a satisfer a aquelles persones amb ganes d’experimentar noves sensacions. A dia d’avui, el seu esforç i dedicació, ha contribuït a crear un celler que actualment té una producció d’un milió i mig d’ampolles l’any. El seu enginy, la seva lluita, l’amor per la feina, la seva insaciabilitat, el converteixen en un dels meus pilars, el model a seguir.

Per part materna, la meva família és pagesa, han treballant en el camp tota la seva vida, i a dia d’avui el meu avi amb gairebé noranta anys encara surt a llaurar la vinya, els camps de cereals i els fruiters; no hi ha forma de mantenir-lo a casa, aquest és el seu esperit. La seva filla, la mitjana de tres germans, joveneta va decidir que aquell estil de vida no era per a ella, així que va canviar el curs de la seva història per aconseguir els seus objectius. Va estudiar, trobar feina i amb això independència. Decideix que arriba el moment de buscar la seva primera llar, i coneix al home del qui s’enamora, que li porta ni més ni menys que vint anys, i en contra de tot el món lluita per estar al seu costat. I d’aquesta història d’amor, em donen la vida. Ella, la meva lluitadora, treballadora, heroïna, confident, professora, el meu suport incondicional, la meva mare, el meu altre pilar.

Quiénes somos

Conoce nuestras novedades apuntándote a nuestra Newsletter

    Procesaremos los datos personales que haya proporcionado de acuerdo con nuestra política de privacidad.

    2023-03-18T10:24:05+00:00

    Title

    Go to Top